Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva restaurang, import & export av matvaror samt förmedling av livsmedel för restaurang, husgeråd för restaurangbruk och därmed förenlig verksamhet.
2023-12* | 2022-12* | 2022-06* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 31 855 | 29 592 | 79 925 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 194 | 344 | 1 419 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 193 | 382 | 1 466 |
Årets resultat (tkr) | 140 | 307 | 1 164 |
Summa tillgångar (tkr) | 2 959 | 4 217 | 2 241 |
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
2023-12* | 2022-12* | 2022-06* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 31 855 | 29 592 | 79 925 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 194 | 344 | 1 419 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 193 | 382 | 1 466 |
Årets resultat (tkr) | 140 | 307 | 1 164 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2022-06* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 23 | 28 | 28 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 2 936 | 4 189 | 2 213 |
Tillgångar (tkr) | 2 959 | 4 217 | 2 241 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2022-06* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 1 147 | 1 006 | 1 277 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 866 | 866 | 289 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 947 | 2 345 | 676 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 2 959 | 4 217 | 2 241 |
2023-12* | 2022-12* | 2022-06* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | 10 | ||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | 3 | ||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | 2022-06* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
Omsättning per anställd (tkr) | 31 855 | 29 592 | 79 925 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | 13 | ||
Vinstmarginal | 0.6% | 1.2% | 1.8% |
Soliditet | 38.8% | 23.9% | 57.0% |
Kassalikviditet | 310.0% | 178.6% | 327.4% |
Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva restaurang, import & export av matvaror samt förmedling av livsmedel för restaurang, husgeråd för restaurangbruk och därmed förenlig verksamhet.